afis 2Anul acesta am depasit cifra de 2000 de beneficiari ai cursurilor si evenimentelor organizate de catre TEACHING. Putem spune deja ca avem proiecte cu traditie asa cum este Centrul de Training Lingvistic, cel care a ajuns la a XII-a editie sau Centrul de Training Tehnic ajuns la editia a X-a.

In acelasi timp lucram la definitivarea si implementarea unor proiecte noi. Printre acestea se numara proiectul Scoala TEACHING cel care isi propune sa ofere, in colaborare cu mediul de afaceri din Iasi, o instruire practica si, pe cat posibil, un loc de munca tinerilor care finalizeaza clasa a XII-a.
Crestem datorita fiecaruia dintre dumneavoastra. Datorita implicarii, sprijinului si contributiei financiare prin care ne aratati incredere si suport. Va multumim si va invitam ca si in acest an sa ne fiti alaturi!
Ce este sistemul 2% si cum se procedeaza?
 a. Daca anul trecut ati avut venituri doar din salariu:
Completati cererea 230, “Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual”. La mentiunea “Suma” nu este necesara completarea, organul fiscal va calcula si vira suma admisa, conform legii. Formularul si copia Fisei Fiscale se depun direct la registratura organului fiscal de care apartineti sau se trimit prin posta, cu scrisoare recomandata.
b. Daca anul trecut ati avut venituri din salariu si din alte surse sau numai venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, etc):
Completati Declaratia 200, “Declaratie speciala privind veniturile realizate”. Pe langa completarea conform obligatiilor legale ce va revin, completati capitolul III, “DESTINATIA SUMEI REPREZENTÂND 2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL ANUAL IMPOZABIL”, punctul 2, “Sponsorizare entitate nonprofit” cu datele Asociatiei TEACHING. La mentiunea”Suma” nu este necesara completarea, organul fiscal va calcula si vira suma admisa, conform legii.
Termenul limita pentru depunerea formularelor este de 20 mai 2014

Testimoniale

 • Voluntariatul reprezinta pentru tineri usa pe care o pot deschide fara impedimente, dar care le dezvaluie un val de oportunitati ce contribuie la dezvoltarea lor personala si profesionala. In plus, le ofera sansa de a trai experiente deosebite alaturi de prieteni noi.
  — Livadaru Andrei
  Coordonator Proiect Orientare In Cariera at

 • Mie imi place foarte mult expresia “the sky is the limit!”. Cand am devenit voluntar mi-am demonstrat inca odata ca asa este! La “TEACH ING” am gasit oameni noi cu care m-am imprieteni imediat. Alaturi organizam evenimente pentru studenti si nu numai, bucurandu-ne apoi de reusite prin iesiri, petreceri, seri de jocuri sau filme si astfel acumulam experienta pentru viata si cariera. Ce imi mai place foarte mult este ca ne exprimam liber si putem imbina idei simple cu altele trasnite pentru rezolvari inedite ale problemelor cu care ne confruntam. Pe scurt la “TEACH ING” te distrezi frumos si cu folos!
  — Poienaru Maricela
  Manager Marketing at

 • Pe mine “TEACH ING” m-a ajutat sa inteleg cu adevarat cum este sa lucrezi intr-o echipa. Aici pot pune in practica ceea ce stiam doar teoretic. Si nu in ultimul rand, mi-am facut prietenii noi cu care pot petrece timpul liber mai frumos.
  — Colta Victor
  Coordonator Centrul De Training Tehnic 2011 - Editia A V-a at

 • Ce inseamna pentru mine voluntariatul? Sa ma gandesc! Cred ca inseamna multe, si anume: prieteni, invatare, organizare, contactul cu diferiti oameni, de la studenti si profesori pana directori de firme, motivare, cunoastere, etc. Pot sa afirm, dupa doi ani de voluntariat, ca aceasta activitate te maturizeaza pe plan profesional, te face mai responsabil, iti dezvolta eul organizatoric si cel mai frumos e ca mi-am facut multi prieteni. Sfatuiesc pe toti cei ce doresc sa se implice sa o faca ca nu este absolut nimic de pierdut.
  — Virlan Bogdan
  Manager Financiar at

 • Voluntariatul pentru mine este o experienta inedita si a devenit motorul ce ma ajuta sa ma cunosc mai bine, sa-i cunosc pe ceilalti si să fac lucruri care conteaza. In concluzie este unul din punctele cheie prin care poti ajunge sa iti cunosti propria valoare, pe care mai apoi o poti amplifica punand în fiecare actiune intreprinsa personalitatea formata.
  — Savoaia Alexe
  Coordonator Centrul De Training Tehnic 2011 - Editia A V-a at

 • De ce vreau sa fiu voluntar?... Pentru a-mi largi orizonturile, pentru a-mi dezvolta noi aptitudini si a experimenta situatii din cele mai diverse.
  — Bobric Florin
  Vice Presedinte at

 • Pentru mine a face parte din Echipa "TEACH ING" inseamna a forma un canal de comunicare spre ceea ce ne asteapta dupa absolvirea facultatii. Facand parte dintr-o astfel de asociatie ma dezvolt, in primul rand, ca personalitate. Imi imbunatatesc abilitatile de comunicare, de lucru in echipa, organizatorice, dar imi formez si altele. Cel mai mult in "TEACH ING" imi place spiritul de echipa si unitatea grupului, de asemenea, imi place aprecierea si motivarea pe care o ofera. “TEACH ING” iti ofera posibilitatea de a te afirma!
  — Colta Victoria
  Coordonator Recrutari 2011 at