Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” Cluj organizeaza cursuri de INVENTOR pentru studentii, masteranzii, doctoranzii, cu varsta pana in 35 de ani, care doresc sa isi imbunateasca cunostintele in materie de programe specifice inginerilor si sa isi dezvolte competentele profesionale.

Cunoasterea programului INVENTOR, utilizat în proiectarea, vizualizarea și simularea de produse, iti va fi de mare ajutor pentru a ramane la curent cu toate schimbarile care au loc, in prezent, in domeniul tau de activitate.

Asadar, daca esti un tanar viitor inginer, ambitios si dornic de a fi cu un pas inaintea celorlalti canditati in fata angajatorului, atunci esti invitat sa participi la cursurile de INVENTOR, nivel incepator, din cadrul proiectului “Centrul de Training Tehnic” care vor avea loc in luna mai 2017.

Programul cursurilor este urmatorul:

Sedintele de INVENTOR vor avea un total de 12 ore si se vor desfășura în datele de 8, 12, 15, 19 mai 2017, de la ora 19:00 la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” din Cluj-Napoca.

Conditiile de participare:

Pentru a fi selectat si a putea participa la curs, este necesar:

– sa fii student, masterand sau doctorand, cu varsta pana in 35 de ani;

– sa completezi formularul de inscriere cu atentie;

– sa achiti taxa de 110 de lei.

Pentru a finaliza cursul te rugam sa respecti urmatoarele:

– sa detii un laptop al carui sistem de operare sa suporte INVENTOR;

– prezenta la curs (minimum 3 cursuri din 4);

– trebuie sa obtii minimum nota 5 la testul final;

Diploma trebuie ridicata in maximum o luna de la data stabilita. Altfel, va trebui sa achiti 10 lei pentru arhivare.

Inscrie-te aici: http://bit.ly/2oP6Ryv

*Pentru mai multe informatii ne poti scrie la adresa de e-mail: teachingcj@gmail.com sau pe pagina de Facebook Asociația Teaching Cluj

Acte necesare:

– copie dupa cartea de identitate;

– copie dupa carnetul de student vizat in anul in curs (pentru doctoranzi adeverinta).

Daca iti doresti sa dobandesti mai multe cunostinte in plan tehnic, nu ezita sa participi la aceste cursuri, derulate intr-o maniera diferita de cea academica, cu care te-ai obisnuit. Impreuna cu Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” promovam educatia non-formala si dragostea pentru invatat.

Succes!

***Locuri limitate (15)

Inscrie-te aici: http://bit.ly/2oP6Ryv

*Pentru mai multe informatii ne poti scrie la adresa de e-mail: teachingcj@gmail.com sau pe pagina de Facebook Asociația Teaching Cluj

NOTA: În caz că nu se vor înscrie un număr suficient de persoane cursul se va amana.

Save

Save