Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH lNG” este o organizație non-guvernamentală, nonprofit, apolitică și areligioasă, înființată  în anul  2006,  având   misiunea  de  a susține  și de a contribui la pregătirea profesională a inginerilor prin dezvoltarea cunoștințelor teoretice și a abilităților  practice ale acestora.

Cu 14 proiecte derulate în ultimul an, organizația contribuie din plin la dezvoltarea comunității și creșterea nivelului de profesionalizare a studenților și absolvenților ieșeni. Numărul mare de proiecte așează asociația în vârful clasamentului în ceea ce privește responsabilitatea socială.

Asumându-și rolul de formator în domeniul tehnic al tinerilor, asociația desfășoară numeroase activități printre care cursuri de operare pe mașini cu comandă numerică, cursuri de limbi străine specializate pe profilul tehnic dar și traininguri de dezvoltare personală și ajutor în carieră.

Grupul de voluntari ai asociației este implicat activ în toate proiectele derulate dovedind o bună pregătire profesională. Entuziasmul și capacitatea membrilor de a răspunde rapid oricăror provocări a făcut ca Asociația TEACHING să fie una dintre cele mai apreciate organizații non-guvernamentale din Iași.

Asociația colaborează fructuos deopotrivă cu instituții publice și de învățământ, societăți private și asociații non-guvernamentale. Împreună cu acestea contribuie la creșterea performanțelor forței de muncă și o mai bună integrare a acesteia în piață.

Membri BOARD

Departamente

Raport activitate 2011

Testimoniale

Testimoniale

 • Voluntariatul reprezinta pentru tineri usa pe care o pot deschide fara impedimente, dar care le dezvaluie un val de oportunitati ce contribuie la dezvoltarea lor personala si profesionala. In plus, le ofera sansa de a trai experiente deosebite alaturi de prieteni noi.
  — Livadaru Andrei
  Coordonator Proiect Orientare In Cariera at

 • Mie imi place foarte mult expresia “the sky is the limit!”. Cand am devenit voluntar mi-am demonstrat inca odata ca asa este! La “TEACH ING” am gasit oameni noi cu care m-am imprieteni imediat. Alaturi organizam evenimente pentru studenti si nu numai, bucurandu-ne apoi de reusite prin iesiri, petreceri, seri de jocuri sau filme si astfel acumulam experienta pentru viata si cariera. Ce imi mai place foarte mult este ca ne exprimam liber si putem imbina idei simple cu altele trasnite pentru rezolvari inedite ale problemelor cu care ne confruntam. Pe scurt la “TEACH ING” te distrezi frumos si cu folos!
  — Poienaru Maricela
  Manager Marketing at

 • Pe mine “TEACH ING” m-a ajutat sa inteleg cu adevarat cum este sa lucrezi intr-o echipa. Aici pot pune in practica ceea ce stiam doar teoretic. Si nu in ultimul rand, mi-am facut prietenii noi cu care pot petrece timpul liber mai frumos.
  — Colta Victor
  Coordonator Centrul De Training Tehnic 2011 - Editia A V-a at

 • Ce inseamna pentru mine voluntariatul? Sa ma gandesc! Cred ca inseamna multe, si anume: prieteni, invatare, organizare, contactul cu diferiti oameni, de la studenti si profesori pana directori de firme, motivare, cunoastere, etc. Pot sa afirm, dupa doi ani de voluntariat, ca aceasta activitate te maturizeaza pe plan profesional, te face mai responsabil, iti dezvolta eul organizatoric si cel mai frumos e ca mi-am facut multi prieteni. Sfatuiesc pe toti cei ce doresc sa se implice sa o faca ca nu este absolut nimic de pierdut.
  — Virlan Bogdan
  Manager Financiar at

 • Voluntariatul pentru mine este o experienta inedita si a devenit motorul ce ma ajuta sa ma cunosc mai bine, sa-i cunosc pe ceilalti si să fac lucruri care conteaza. In concluzie este unul din punctele cheie prin care poti ajunge sa iti cunosti propria valoare, pe care mai apoi o poti amplifica punand în fiecare actiune intreprinsa personalitatea formata.
  — Savoaia Alexe
  Coordonator Centrul De Training Tehnic 2011 - Editia A V-a at

 • De ce vreau sa fiu voluntar?... Pentru a-mi largi orizonturile, pentru a-mi dezvolta noi aptitudini si a experimenta situatii din cele mai diverse.
  — Bobric Florin
  Vice Presedinte at

 • Pentru mine a face parte din Echipa "TEACH ING" inseamna a forma un canal de comunicare spre ceea ce ne asteapta dupa absolvirea facultatii. Facand parte dintr-o astfel de asociatie ma dezvolt, in primul rand, ca personalitate. Imi imbunatatesc abilitatile de comunicare, de lucru in echipa, organizatorice, dar imi formez si altele. Cel mai mult in "TEACH ING" imi place spiritul de echipa si unitatea grupului, de asemenea, imi place aprecierea si motivarea pe care o ofera. “TEACH ING” iti ofera posibilitatea de a te afirma!
  — Colta Victoria
  Coordonator Recrutari 2011 at