Interviul  și dincolo de el

V-ați întrebat vreodată:

Ce este un interviu?

Ce se discută la un interviu?

Cum ar trebui să mă prezint la un interviu?

Ce se va întâmpla după interviu?

Dacă vă aflați și voi în aceasta situație și doriți să găsiți un răspuns la aceste întrebări, Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING”, filiala Iași,  vine în ajutorul vostru desfășurând cea de a VIII-a ediție a proiectului ORIENTARE ÎN CARIERĂ, având ca subiecte de discuție prezentarea la interviu, elementele negociabile ale unei oferte de job  și etapele perioadei de integrare într-o firmă.

Mai mult, dacă vrei să afli cum să îți negociezi salariul de la primul interviu și ce se va întâmpla după ce ai luat interviul, te așteptăm în cadrul seminarului Interviul și dincolo de elcare se va desfășura pe data de 11 mai 2017, între orele 17:00-20:00.

Vom avea invitați de renume, dintre care: dna. Mihaela COJAN, dna. Mihaela VICOL, dna. Sabina GAVRILOAIEI, dl. Silviu CARACUȘ, care vor împărtăși informațiile necesare care vă vor ajuta să găsiți răspunsul la întrebări.

Pentru a putea participa la eveniment trebuie să completați FORMULARUL DE ÎNSCRIERE, iar apoi pe data de 07 mai 2017 veți primi mai multe informații despre locația în care se va desfășura, prin e-mail.

Notă: *Taxa de participare va fi în cuantum de 10 RON/persoană.

**La finalul seminarului, fiecare participant va primi un Certificat de Participare.

Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING”, filiala Iași, le mulțumește partenerilor anuali: Allmetech, Cursuricnc, Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, Casa de Cultura a Studentilor Iasi,  Facultatea de Textile Pielarie si Management Industrial, Facultatea Constructii de Masini si Management Industrial, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, ST-Proiect Iasi, 360 UAIC si partenerilor media: Targul De Cariere, BuzzCamp, VIVA FM.