UPDATE: Am prelungit inscrierile pana in data de 16.05.2017. Grabeste-te sa iti rezervi un loc!

http://bit.ly/2oubexa

Dacă ești un student pasionat de mediul online care petrece mai mult timp navigând din site în site pentru a-și ocupa timpul, atunci ce-ar fi să înveți „puţin” WordPress?

Noi, Asociația Tehnică de Formare Profesională „TEACH-ING” Cluj venim la tine cu o oportunitate care să te ajute să valorifici timpul din online cât mai constructiv cu putință.

WordPress este o platformă de soft gratuită în care poți să creezi un remarcabil site (sau blog), pe care îl poți personaliza cum dorești și îți poți promova abilitățile învățate la facultate.  Datorită ușurinței de utilizare a platformei cu miile de plugin-uri, widget-uri și teme gratuite, WordPress este una dintre cele mai utilizate platforme la nivel global (50% dintre site-uri sunt în WordPress). Un avantaj major al platformei constă în faptul că nu ai nevoie de aptitudini de codare precum la alte platforme, iar prin acest lucru WordPress a reușit să se diferențieze și să devină cea mai user-friendly platformă de soft perfectă pentru oricine care este la început de drum în realizarea unui website.

Astfel, dacă ești student si ai talent în repararea calculatoarelor, instalațiilor electrice, mecanica, graphic design sau jurnalism și dorești să devii mai cunoscut și totodată de ce nu să castigi niste bani, atunci cursul de WordPress este cel mai potrivit pentru tine.

Iar dacă ești un student mai boem și empatic care dorește să își elibere gândurile atunci un blog e mai mult decât ideal.

Cursul de WordPress îți va aduce beneficii precum:

  • Realizarea unui site/blog în WordPress
  • Învățarea modului de configurare a platformei WordPress
  • Învățarea noțiunilor și instrumentelor de pe platforma WordPress
  • Învățarea personalizării site-ului pe placul tău
  • Adăugarea de plus valoare CV-ului tău
  • Atenta îndrumare în tainele platformei de către un trainer cu experiență

Nu pierde nici o oportunitate de a crește și de a-ți diversifica cunoștiințele! Înscrie-te la acest curs completând formularul aici:

 

Programul cursurilor este următorul:

Ședintele de WordPress vor avea un total de 9 ore și se vor desfășura în datele de 16, 18 si 23 mai 2017, de la ora 19:00 la la ScoutHouse (strada Str. Victor Babeș nr. 33) din Cluj-Napoca.

Condițiile de participare:

Pentru a fi selectat și a putea participa la curs, este necesar:

– să fii student, masterand sau doctorand, cu vârsta până în 35 de ani;

– să completezi formularul de înscriere cu atenție;

– să achiți taxa de 90 de lei.

 

Pentru a finaliza cursul te rugăm să respecți următoarele:

– să deții un laptop;

– prezența la curs (minimum 2 cursuri din 3);

– trebuie să obții minimum nota 5 la testul final;

Diploma trebuie ridicată în maximum o lună de la data stabilită. Altfel, va trebui sa achiți 10 lei pentru arhivare.

Înscrie-te aici: http://bit.ly/2oubexa

*Pentru mai multe informații ne poți scrie la adresa de e-mail: teachingcj@gmail.com sau pe pagina de Facebook Asociația Teaching Cluj

Acte necesare:

– copie dupa cartea de identitate;

– copie dupa carnetul de student vizat în anul în curs (pentru doctoranzi adeverință).

 

Dacă îți dorești să dobîndești mai multe cunostințe, nu ezita sa participi la aceste cursuri, derulate într-o maniera diferită de cea academică, cu care te-ai obișnuit. Împreună cu Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING” promovăm educația non-formală și dragostea pentru invățat.

Succes!

***Locuri limitate (15)

Înscrie-te aici: http://bit.ly/2oubexa

*Pentru mai multe informații ne poți scrie la adresa de e-mail: teachingcj@gmail.com sau pe pagina de Facebook Asociația Teaching Cluj

NOTĂ: În caz că nu se vor înscrie un număr suficient de persoane cursul se va amâna.