CE

Negocierea – câștig de ambele părți

Negocierea presupune să știi ce vrei, cum să obții acel lucru și să îl respecți pe celălalt. În negocieri, trebuie să faci compromisuri, pentru a satisface  nu doar nevoile tale, ci și pe cele ale interlocutorului.

Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING”, filiala Iași, desfășoara sub genericul „Negocierea – câștig de ambele părți” cea de a XI-a ediție a proiectului Centrul de Training Economic.

Un  interviu pentru un job este de fiecare dată  o bună ocazie pentru a obține salariul dorit  și  o poziție cât mai bună în cadrul unei organizații. Orice specialist care știe „să se vândă” ar trebui să poată obține un salariu bun, indiferent de circumstanțe. Dar ce este de facut când ești la început de drum și nu ai încă abilitățile necesare pentru a negocia cât mai productiv în vederea obținerii salariului dorit? Vino la  trainingul organizat de asociația noastră și vei avea posibilitatea de a deprinde secretele necesare pentru acest lucru de la specialiști și personalități ieșene cu cariere de succes, aceștia vor oferi sfaturi menite să te ajute  să iți atingi obiectivul de a obtine salariul mult dorit înca de la primul job.

Negocierea salariului este un aspect extrem de important în procesul de angajare. Iar în momentul în care ajungem la negocierea salarială, trebuie să ținem cont întotdeauna de faptul că orice angajator vrea să aibă o justificare a așteptărilor salariale ale viitorului său angajat. Cu alte cuvinte, fii pregătit să răspunzi la întrebari de genul: De ce ar trebui să iți plătesc acest salariu și nu unul mai mic? Ce plus vei aduce companiei mele și în cât timp îmi voi putea recupera investiția generată cu angajarea ta? În acest moment tu, ca aspirant al postului pentru care optezi, trebuie să ai un răspuns cât mai convingător la fiecare din aceste întrebări, răspunsuri care să te diferențieze de ceilalți candidați și care să convingă angajatorul că tu ești persoana cea mai potrivită pentru acest loc de muncă.

Cum obții ceea ce vrei?

Negocierea pachetului salarial este în favoarea ta dacă ai cum să iți argumentezi cererile. Pentru aceasta ai nevoie de cunoștinte de negociere, dar și de alte aspecte, precum prezență de spirit la interviu, cunoașterea specificului ofertei de job, conștientizarea limitei până la care poți negocia  și multe alte hint-uri  pe care  le vei primi  în cadrul proiectului „Negocierea – câștig de ambele părți”.

Dacă  seminarul Negocierea – câștig de ambele părți prezintă interes pentru tine, te rugăm să completezi Formularul de înscriere până pe data de  02 aprilie 2017. În cazul în care ești interesat să participi, vei fi anunțat, după completarea formularului de înscriere, prin email, pe data de 3 aprilie, locul și ora la care vei putea plăti taxa de participare.

Evenimentul va avea loc pe data de 06 aprilie 2017, incepand cu orele 17:00 în Corpul R al Universitatii Al. Ioan Cuza din Iasi.

Invitati in cadrul evenimentului: Silviu Caracus.

Taxă de participare: 10 Lei.

Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING”, filiala Iași, le mulțumește partenerilor anuali: Allmetech, Cursuricnc, Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, Casa de Cultura a Studentilor Iasi,  Facultatea de Textile Pielarie si Management Industrial, Facultatea Constructii de Masini si Management Industrial, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, ST-Proiect Iasi, 360 UAIC si partenerilor media: Targul De Cariere, BuzzCamp, VIVA FM.