Oferă un zâmbet, oferă lumină!

 

La fel ca anul trecut, Asociaţia Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING” organizează campania „Oferă un zâmbet, oferă lumină”, care se află la cea de-a doua ediție.

Ne dorim să  achiziționăm produse alimentare, haine, jucării și rechizite pentru un număr de 14 copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani de la Școala “Prof. Ionel Teodoreanu” Victoria, județul Iași. Însă pentru ca acest lucru să fie posibil, avem nevoie de ajutorul tuturor, prin urmare Proiectul Caritabil  „Oferă Un Zâmbet, Oferă Lumină” se adresează atât companiilor, cât şi tuturor celor care doresc să aducă un zâmbet pe chipul copiilor mai puțin norocoși.

Cei care doresc să facă o faptă bună pentru acești îngerași și să contribuie cu donații o pot face la sediul TEACHING Iaşi (Tudor Vladimirescu, Cămin T11 – intrarea laterală), în zilele de luni și joi, în intervalul orar 20:00 – 22:00, campania desfașurându-se în perioada 18 martie- 1 aprilie 2018.

Nu toți suntem binecuvântați cu o viață ușoară și cu niște sărbători de poveste, însă împreună putem să aducem lumină în casele copiilor bătuți de soartă.

Lumina este mai puternică atunci când este împărțită!