TEACHING recrutează!

 

Ești student și vrei să îți investești timpul productiv și inteligent? Ți-ai dori să înveți lucruri noi, dar în acealși timp să te și distrezi? Atunci locul tău este alături de noi! De ce? Pentru că în TEACHING nu există timp pentru plictiseală și monotonie, iar creativitatea, spiritul de echipă și diversitatea sunt câteva caracteristici care ne definesc.

La fel ca în fiecare an, căutăm oameni responsabili, energici și ingenioși care sunt dispuși să împărtășească cu noi ideile și opiniile lor în legătură cu proiectele desfășurate în cadrul asociației, și nu numai.

Totodată, devenind membru TEACHING, posibilitățile de a ajunge la cariera mult visată cresc din ce în ce mai mult. Iar dacă te gândești că vei avea doar sarcini de dus la bun sfârșit, te înșeli amarnic, deoarece noi știm să ne și distrăm, lucru care se poate observa ușor pe chipurile noastre.

Dacă nu te-am convins noi, completează formularul de înscriere și convinge-te singur!

CINE EȘTI TU?

Student la o universitate din Iași;

O persoană dornică să se dezvolte din punct de vedere profesional şi personal;

O persoană care apreciază activitățile de voluntariat;

O persoană dornică de implicare;

O persoană prietenoasă, deschisă şi cu o gândire proactivă.

O persoană care îi poate învăța pe colegi ceva nou, din propria experiență.

CE VEI PRIMI îN SCHIMB?

Traininguri de dezvoltare personală și profesională;

Sprijin în formarea ta profesională și personală;

Posibilitatea de a pune în practică propriile cunoștințe dobandite până în prezent;

Oportunitatea de a lucra în echipă;

Ocazia de a-ți dezvolta competențele de lider;

Dobândirea unei experiențe extracurriculare;

Prieteni noi și distracție.

CINE SUNTEM NOI?

Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING” este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, apolitică si areligioasă, înființată  în anul 2006, având misiunea  de a susține și de a contribui la pregătirea profesională a inginerilor prin dezvoltarea cunoștințelor teoretice și a abilităților  practice ale acestora. Organizația contribuie din plin la dezvoltarea comunității și creșterea nivelului de profesionalizare a studenților și absolvenților ieșeni. Numărul mare de proiecte așează asociația în vârful clasamentului în ceea ce privește responsabilitatea socială.

CUM APLICI?

Poți completa FORMULARUL DE ÎNSCRIERE până la data de 23.02.2018.