TEACHING recrutează!

Vacanța s-a terminat, facultatea bate la ușă, iar tu încă nu știi ce vei face în anul acesta de studenție? Noi avem soluția ideală contra monotoniei și plictiselii! Începând cu anul universitar 2018-2019, Teaching își mărește echipa, prin recrutarea de noi membrii dornici să-și pună în evidență pasiunile, abilitățile și calitățile.

Ce îți oferim? Un mediu prielnic pentru a-ți dezvolta abilitățile și pentru a adăuga incă un pas pe drumul către cariera mult visată, dar și ocazia de a te distra și de a petrece timp de calitate alături de oameni frumoși și devotați pasiunilor lor.

 

Dacă te numeri printre studenții responsabili, muncitori și dornici de a se dezvolta atât de plan profesional, cât și personal, locul tău este lângă noi. Ce trebuie să știi este că devenind membru TEACHING, posibilitățile de a ajunge acolo unde îți doești cresc exponențial, iar dacă te gândești că vei avea doar sarcini de dus la bun sfârșit, te înșeli amarnic, deoarece noi știm să ne și distrăm, lucru care se poate observa ușor pe chipurile noastre.

Încă nu ești convins? Completează formularul de înscriere și vino să ne cunoști.

CINE EȘTI TU?

Student la o universitate din Iași;
O persoană dornică să se dezvolte din punct de vedere profesional şi personal;
O persoană care apreciază activitățile de voluntariat;
O persoană dornică de implicare;
O persoană prietenoasă, deschisă şi cu o gândire proactivă.
O persoană care îi poate învăța pe colegi ceva nou, din propria experiență.

CE VEI PRIMI ÎN SCHIMB?

Traininguri de dezvoltare și sprijin în formarea personală și profesională;
Posibilitatea de a pune în practică propriile cunoștințe dobandite până în prezent;
Oportunitatea de a lucra în echipă;
Ocazia de a-ți dezvolta competențele de lider;
Dobândirea unei experiențe extracurriculare;
Prieteni noi și distracție.

CINE SUNTEM NOI?

Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING” este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, apolitică si areligioasă, înființată  în anul 2006, având misiunea  de a susține și de a contribui la pregătirea profesională a inginerilor prin dezvoltarea cunoștințelor teoretice și a abilităților  practice ale acestora. Organizația contribuie din plin la dezvoltarea comunității și creșterea nivelului de profesionalizare a studenților și absolvenților ieșeni. Numărul mare de proiecte așează asociația în vârful clasamentului în ceea ce privește responsabilitatea socială.

CUM APLICI?

Competează FORMULARUL DE ÎNSCRIERE până pe data de 12 octombrie 2018.