Un Colind Pentru Un Zâmbet!, ediția a XII-a

Crede într-un Crăciun desprins din povești și învață să dăruiești!

Cu toții știm că sărbătorile aduc cu ele aroma bradului și a scorțișoarei proaspăt  presărată peste bucatele scoase din cuptor, bucuria cadourilor desfăcute în pragul zorilor și a meselor îmbelșugate. Mai pe scurt, Crăciunul este motiv de aruncat cu zâmbete în toate părțile. Totuși, sunt pe lumea aceasta copii care nu simt magia răspândită în jur, și nu pentru că Moșul nu le-a adus în dar ultimele jucării, ci pentru că ochii lor ascund dorința de a avea o pereche de papucei noi, o hăinuță, o felie de cozonac sau o carte asupra căreia să-și oglindească, bucuroși, chipul inocent.

La fel ca în anii precedenți, Asociaţia Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING”  își propune să îi ajute pe acești îngerași uitați în mânile neputinței prin desfășurarea proiectului caritabil „Un Colind Pentru Un Zâmbet!”, ce se află la cea de a XII-a ediţie.

Scopul proiectului este de a achiziționa produse alimentare, haine, jucării și rechizite celor 21 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 16 ani din Comuna Bârnova, județul Iași.

Nu putem reuși acest lucru fără ajutor, prin urmare acest proiect caritabil se adresează atât companiilor, cât şi tuturor celor care doresc să aducă un zâmbet pe chipul acestor copilași, ce  așteaptă ca minunile să le calce pragul casei.

Fii generos, donează și fă un copil bucuros!